Scholensluiting

De regering heeft op 15 maart besloten tot het sluiten van de scholen. Dat heeft nogal wat gevolgen. Deze sluiting zal in ieder geval tot 6 april duren. Via deze pagina houden we de ouders en kinderen van de Carolus op de hoogte. De informatie op deze pagina wordt regelmatig aangevuld.

Verder communiceren we vooral via Social Schools met onze ouders. Mocht dit bij u niet werken, neemt u dan contact op met juf Femmy fraaphorst@carolus.lucasonderwijs.nl

Thuiswerken door kinderen

De komende tijd is onze school dicht. Dat geeft vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid! Je kunt namelijk ook zonder school aan het leren zijn!

Via Social Schools geven de leerkrachten door wat het huiswerk is van die dag en staat er werk klaar in Snappet. Voor de groepen 3 en 4 zijn we bezig met maken van materiaal wat op school opgehaald kan worden (hiervoor volgt nog een bericht).

ICT problemen

Technische vragen over het gebruik van Social Schools kunt u stellen aan juf Femmy, fraaphorst@carolus.lucasonderwijs. Voor problemen bij het inloggen in Snappet of basispoort kunt u contact opnemen met meester de Kok, ldkok@carolus.lucasonderwijs.nl

Mocht u geen toegang hebben tot digitale hulpmiddelen zoals computer of tablet neem dan contact op met Erika Kraai, via ekraai@carolus.lucasonderwijs.nl of het u bekende telefoonnummer.