Gym

In het schooljaar 2019-2020 gaan wij weer flink bewegen!

Meester Thomas geeft op alle dagen gym behalve op de woensdag.

Gymlessen

Alle groepen krijgen 2x per week gymles van de vakleerkracht.  Wij dragen tijdens de gymles een t-shirt, korte broek en gymschoenen. Wij douchen vanaf groep 3, dus vergeet je handdoek niet.
Tijdens de gymles leren wij bewegen in spelvorm en op toestellen. Ook werken wij aan sportiviteit, het omgaan met anderen, enz.

Maandag        's morgens: groep 8A, 7A, 5A en 5B.       's middags: 6A en 6B/7B
Dinsdag         's morgens: groep 2A, 2B, 3A en 2B.       's middags: 4A en 4B
Woensdag      's morgens: groep 2B, 1B, 1A en 2A, lessen door eigen leerkracht

Donderdag     's morgens: groep 6B/7B, 5B, 5A en 8A.  's middags: 7A en 6A
Vrijdag           's morgens: groep 1A, 1B, 4A, en 4B.       's middags: 3A en 3B

Verlengde Schooldag Sport
Elke periode kunnen de kinderen van de Carolusschool zich opgeven voor verschillende cursussen.
Op de lijsten bij de meisjeskleedkamer en op de gangen bij de klas hangt wie er met een cursus meedoet.

Toernooien
De Carolusschool doet regelmatig mee aan sporttoernooien. De meesten worden georganiseerd vanuit gemeente Den Haag. We sporten hier met andere basisscholen uit Den Haag. Het hele jaar door kun je briefjes verwachten met toernooien waarvoor je je aan kan melden.

Sportdag
De sportdag voor groep 3 t/m 8 vindt plaats op woensdag 25 september 2019 op sportpark  "De Verademing".

Wil jij ook graag sporten?
Ben je op zoek naar een sportvereniging, maar kan je deze niet vinden? Kijk dan op www.denhaag.nl of loop even langs de gymjuf om meer informatie te vragen.