Groep 7B

Meester Willem

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2021-2022!

13 dec 2021 - Het Mauritshuis
Op 13 december zijn wij in het Mauritshuis rondgeleid en hebben ons verbaasd over veel schilderijen. Onze gidsen wisten veel te vertellen over al het werk.

Ook leuk: bij het teruglopen, zagen wij minister de Jonge.

10 nov 2021 - Vissen zijn af.
Ze zijn af en de moeite waard om in de klas te komen bekijken....

08 nov 2021 - vissen
Onder leiding van meester Sam (groep7A) zijn de kinderen in twee- of drietallen een vis aan het maken van papiermaché. Hier foto's van het werk. Zodra de eindresultaten er zijn, komen er een paar foto's bij.

14 okt 2021 - Onderzoeksles
Donderdag 14 oktober was het zover; we kregen een gastles over een knikkerbaan. De kinderen moesten in groepjes experimenteren met de afstand die een knikker kan afleggen op verschillende banen.

08 okt 2021 - Bouwwerk
Vandaag, 8 oktober, hebben de kinderen in 20 minuten met enkel papier en plakband een bouwwerk moeten maken, dat zo hoog mogelijk moest zijn. De winnaars waren Jelmer, Youri, Mette en Luuk.