Juffrouw Tineke en juffrouw Marleen

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2020-2021!

05 nov 2019 - Wat hebben we o.a. geleerd?
Preview foto Afgelopen weken hebben we veel geleerd. Tijdens de taalles ging het bijvoorbeeld over wat voegwoorden zijn en over woorden in alfabetische volgorde zetten.

Tijdens de rekenles ging het over de digitale en analoge klok en ook over bouwplaten en vormen. Tijdens de KiValessen leren we veel over hoe je met elkaar een leuke groep bent en blijft.

12 November gaan we met de groepen 5, 6 en 6/7 naar de Koninklijke Schouwburg.

de voorstelling heet "de Toverfluit". Heel bijzonder om naar zo'n mooie schouwburg in Den Haag te gaan. De meeste kinderen zullen hun ogen uitkijken.

We hebben de afgelopen weken ook veel over de herfst geleerd, o.a. over waarom de bladeren van de bomen vallen en verkleuren. De klas is ook mooi versierd.

Maar....binnenkort gaan we alles weer weghalen en een andere sfeer tevoorschijn toveren, namelijk de sfeer van 5 december!!!