Groep 4B

Juffrouw Angelique en meester Jerry

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2021-2022!

14 okt 2021 - KInderboekenweek
Preview foto We hebben de afgelopen weken aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. De juffen en meesters hadden de eerste maandag kleding aan van een bepaald beroep bijv. bakker, soldaat, kunstenaar. We hebben veel voorgelezen, geknutseld, gezongen en beroepen uitgebeeld. Er kwam een politieagent in de klas vertellen over zijn beroep en de kinderen mochten allerlei vragen stellen. We mochten zelfs de handboeien vasthouden! Als afsluiting kregen alle kinderen een kaartje en mochten hiermee een boek uitkiezen op de boekenmarkt boven in de grote zaal.