Juffrouw Angelique en meester Louis

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2019-2020!

25 sep 2019 - Kinderboekenweek
Preview foto De kinderboekenweek gaat weer beginnen! Het thema van dit jaar is "Reizen". We gaan de komende tijd weer veel voorlezen, zingen en knutselen. We hopen dat er ook dit jaar weer veel ouders, oma's en opa's komen voorlezen in de klas. A.s. maandag is de opening van het project op de voorspeelplaats. We hopen dat jullie er allemaal bij zijn!

02 sep 2019 - Welkom in groep 4A
Preview foto De vakantie zit er weer op!

Het lokaal is geverfd en schoongemaakt. We gaan er samen een gezellig jaar van maken.

Welkom in groep 4A: Aicha, Lina, Myrthe, Lena, Nevena, Emna, Sefkan, Bingyi, Hamza, Aniek, Robert, Dieuwertje, Maxime, Daniel, Brian, Piseth, Zerind, Yusuf Ali, Rama, Jonathan, Noa