Juffrouw Angelique en meester Louis

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2019-2020!

10 dec 2019 - Kerst
Preview foto De hele school is in de kerstsfeer. Met een groep ouders is de school mooi versierd. De  kerstboom staat en in de klas hangen lichtjes. We gaan de komende week nog veel doen zoals: potjes versieren, knutselen en liedjes oefenen voor de kerstmusical van groep 6. We krijgen het kerstverhaal te horen met de verhalen uit Hemel en Aarde. Met als afsluiting het kerstdiner in de klas op donderdag 19 december!

25 nov 2019 - Blink
Preview foto Deze week beginnen we bij wereldoriëntatie met het thema Op ruimtereis. In dit thema ontdekken de kinderen, welke planeten er in de ruimte zijn en hoe je naar de ruimte kunt reizen. Ze ontdekken door het doen van proefjes, hoe het is om astronaut te zijn. In de klas hangen de planeten die de kinderen zelf hebben gemaakt. Kom gerust eens langs!

25 nov 2019 - Sinterklaas
Preview foto Sinterklaas is weer in het land! We kijken in de klas naar het Sinterklaasjournaal. We hebben een pietenhuis gemaakt, Sint op zijn paard geknutseld en zingen liedjes. Woensdag 27 november mogen de kinderen hun schoen zetten in de klas. En wie weet zit er donderdag iets in?? Op 5 decmber komt Sinterklaas naar de Carolusschool toe en brengt een bezoek aan elke klas. Hij komt aan op de speelplaats en u bent natuurlijk van harte uitgenodigd!

25 sep 2019 - Kinderboekenweek
Preview foto De kinderboekenweek gaat weer beginnen! Het thema van dit jaar is "Reizen". We gaan de komende tijd weer veel voorlezen, zingen en knutselen. We hopen dat er ook dit jaar weer veel ouders, oma's en opa's komen voorlezen in de klas. A.s. maandag is de opening van het project op de voorspeelplaats. We hopen dat jullie er allemaal bij zijn!

02 sep 2019 - Welkom in groep 4A
Preview foto De vakantie zit er weer op!

Het lokaal is geverfd en schoongemaakt. We gaan er samen een gezellig jaar van maken.

Welkom in groep 4A: Aicha, Lina, Myrthe, Lena, Nevena, Emna, Sefkan, Bingyi, Hamza, Aniek, Robert, Dieuwertje, Maxime, Daniel, Brian, Piseth, Zerind, Yusuf Ali, Rama, Jonathan, Noa