Pompom en Loeloe

Juffrouw Martha

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2019-2020!

31 aug 2020 - Welkom in 1A 2020
Preview foto Hallo Allemaal,

Morgen mogen de kinderen weer allemaal naar school. Het wordt vast een leuke, spannende dag. We gaan kennismaken met elkaar,, met Pompom, Loeloe en met Rik. We gaan spelen en knutselen.

Vandaag hebben veel kinderen al met juf gesproken tijdens het kennismakingsgesprek. Dat was online vanwege het afstand houden. Toch waren het leuke en informatieve gesprekken.

16 jul 2020 - Laatste schooldag juli 2020
Preview foto Het was een bewogen schooljaar. Tijdens de corona waren we nog langer thuis dan tijdens de gewone zomervakantie. Iedere dag hebben de kinderen les gehad via de computer toen we thuis waren tijdens corona. Het was heel anders dan op school. Gelukkig hebben we ook nog gewoon echt school gehad. Het waren gezellige weken. We kregen nog nieuwe vriendjes en vriendinnetjes in de klas. Nu is het zomervakantie. Heel veel plezier tijdens de zomer en tot ziens in september.

14 feb 2020 - Een fit lichaam
Preview foto De afgelopen weken hebben we geleerd over fit zijn en blijven. We maakten vitaminedrankjes met het schoolfruit en leerden veel verschillende dingen over ons lichaam. Iedere ochtend na het tandenpoetsen deden we ochtendgymnastiek en bekeken elkaars glimlach.

13 jan 2020 - Kerst 2019
Preview foto We hadden een korte en intensieve kersttijd. Er werd veel geoefend met zingen zodat we mee konden zingen met de kerstmusical van groep 6. daar hebben we dan ook erg van genoten. het kertsdiner was ook heel erg gezellig. Daarna hebben de kinderen een heerlijke welverdiende vakantie gehad.

29 nov 2019 - Sinterklaastijd 2019
Preview foto Het is echt een spannende tijd voor kleine kinderen. We hebben het al gehad over het geheim van Paardenpiet. We hebben al geoefend om een cadeautje met èen hand op te pakken en niet met twee handen. We telden pepernoten en zetten onze schoen. Er zijn ook al pieten op school geweest en bovendien gingen we naar JTS Rabarber lopen voor de Sinterklaasvoorstelling!

29 nov 2019 - Leuk spelen
Preview foto We zijn al aardig wat weken leuk en gezellig aan het leren en spelen. er zijn nog een paar nieuwe kinderen bijgekomen en we krijgen nieuwe vrienden en vriendinnen.

13 sep 2019 - Welkom in 1A
Preview foto Hallo allemaal,

Wees welkom in groep 1A. We begonnen twee weken geleden met 10 nieuwe kinderen. De kinderen hebben echt heel veel geleerd in de eerste twee weken. We zongen liedjes, we speelden, we leerden kring- en schoolregels. We hebben Meester Thomas van de gym en onze stagiaire juf Femke leren kennen. De meeste kinderen bleven ook gelijk over, dus korstjes eten.........

Groep 1A krijgt een compliment van Pompom, Loeloe en juf Martha

Top gedaan, goedzo vriend, je hebt een compliment verdiend.