Pompom en Loeloe

Juffrouw Martha

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2020-2021!

18 feb 2021 - sneeuw
Preview foto Dat was echt leuk hoor, die sneeuw vorige week.

We hebben ervan genoten.

27 jan 2021 - bouwen
Preview foto Tijdens deze vierde week van de lockdown proberen we les te geven over bouwen en nabouwen en ontwerpen.

De kinderen krijgen online les en maken dan thuis de mooiste bouwsels. Daar maken de ouders dan een foto van en sturen die op naar Juf. De volgende dag bekijken we dan samen de foto's en gaat de les weer verder.

11 jan 2021 - online lesjes
Preview foto We zijn alweer een poosje bezig met de online lesjes voor groep 1A. Iedere ochtend om 9 uur zitten veel kinderen klaar. We bespreken de dag en zwaaien naar elkaar en we doen een kort lesje over gezondheid. We tellen, we zingen ook een liedje. Het is erg raar om elkaar zo op het scherm te zien maar we wennen er alweer steeds meer aan.

16 dec 2020 - Kerst 2020
Preview foto Ineens was het kerstfeest in de klas. We zongen een mooi lied wat de andere kinderen van de school online konden horen en zien. We hadden een gezellig ontbijt en er werden kerstbomen gekleid en geplakt en geschilderd.

16 dec 2020 - Sinterklaastijd 2020
Preview foto Wat was het een gezellige en feestelijke tijd. Ondanks de pandemie hebben we een heel erg gezellige videobelsessie met Sint gehad. We kregen kadootjes in de schoen en ook in een grote zak die midden in de klas stond. We keken af en toe het sinterklaasjournaal en zongen sinterklaasliedjes.

31 aug 2020 - Welkom in 1A 2020-2021
Preview foto Hallo Allemaal,

Morgen mogen de kinderen weer allemaal naar school. Het wordt vast een leuke, spannende dag. We gaan kennismaken met elkaar,, met Pompom, Loeloe en met Rik. We gaan spelen en knutselen.

Vandaag hebben veel kinderen al met juf gesproken tijdens het kennismakingsgesprek. Dat was online vanwege het afstand houden. Toch waren het leuke en informatieve gesprekken.