Pompom en Loeloe

Juffrouw Martha

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2021-2022!

27 aug 2021 - 2021-2022 welkom in 1A
Preview foto Na een welverdiende vakantie zijn Pompom, LoeLoe, Hondje en Rik klaar voor het nieuwe schooljaar.

Ze hebben meegeholpen met het lokaal schoon te maken. Ze hielpen mee met de inrichting en nu rusten ze nog even uit op de trap. Er zijn volgende week vast wel een paar kinderen die mooie kleertjes voor ze willen uitzoeken. Daar hebben pompom em Loeloe nog geen tijd voor gehad.

Wat zouden ze verstoppen achter dat hangslot?

18 jun 2021 - Voetbal EK
Preview foto Iedere groep op onze school heeft een voetballand toebedeeld gekregen. Voor dat land juichen wij dan ook als groep. Mocht ons land de EK finale winnen dan krijgen de kinderen uit onze groep een prijsje.

Stiekem zijn we natuurlijk ook voor Nederland.

20 mei 2021 - Vlinders
Preview foto Deze weken na de Hemelvaart hebben we van de Vlinderstichting eitjes,rupsen en poppen van koolwitjes.

De cocon van een koolwitje komt na 24 dagen ongeveer uit. Gisteren en vandaag hebben we al twee coconnen uitgebroed. Wat een leuke verrassing. We laten de Koolwitjes vrij in de tuin van de Broeders die grenst aan onze speelplaats.

14 apr 2021 - Kunst
Preview foto We leren deze periode erg veel over kunst. We maken een standbeeldje, er worden timmerwerkjes gemaakt en er wordt geplakt met houtlijm. Kinderen hebben ook al schilderijlijsten gemaakt en mondriaanschilderijen geschilderd. Prachtig hoor. Het lokaal lijkt steeds meer op een museum.