Groep 1A

Pompom en Loeloe

 

Juffrouw Martha

 

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2019-2020!
Op deze site wordt regelmatig iets geschreven over het wel en wee van onze groep.
We proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van allerlei leuke en belangrijke zaken die dit schooljaar plaats zullen vinden.

BERICHTEN

14 feb 2020 - Een fit lichaam
Preview foto De afgelopen weken hebben we geleerd over fit zijn en blijven. We maakten vitaminedrankjes met het schoolfruit en leerden veel verschillende dingen over ons lichaam. Iedere ochtend na het tandenpoetsen deden we ochtendgymnastiek en bekeken elkaars glimlach.

13 jan 2020 - Kerst 2019
Preview foto We hadden een korte en intensieve kersttijd. Er werd veel geoefend met zingen zodat we mee konden zingen met de kerstmusical van groep 6. daar hebben we dan ook erg van genoten. het kertsdiner was ook heel erg gezellig. Daarna hebben de kinderen een heerlijke welverdiende vakantie gehad.

29 nov 2019 - Sinterklaastijd 2019
Preview foto Het is echt een spannende tijd voor kleine kinderen. We hebben het al gehad over het geheim van Paardenpiet. We hebben al geoefend om een cadeautje met èen hand op te pakken en niet met twee handen. We telden pepernoten en zetten onze schoen. Er zijn ook al pieten op school geweest en bovendien gingen we naar JTS Rabarber lopen voor de Sinterklaasvoorstelling!

29 nov 2019 - Leuk spelen
Preview foto We zijn al aardig wat weken leuk en gezellig aan het leren en spelen. er zijn nog een paar nieuwe kinderen bijgekomen en we krijgen nieuwe vrienden en vriendinnen.

13 sep 2019 - Welkom in 1A
Preview foto Hallo allemaal,

Wees welkom in groep 1A. We begonnen twee weken geleden met 10 nieuwe kinderen. De kinderen hebben echt heel veel geleerd in de eerste twee weken. We zongen liedjes, we speelden, we leerden kring- en schoolregels. We hebben Meester Thomas van de gym en onze stagiaire juf Femke leren kennen. De meeste kinderen bleven ook gelijk over, dus korstjes eten.........

Groep 1A krijgt een compliment van Pompom, Loeloe en juf Martha

Top gedaan, goedzo vriend, je hebt een compliment verdiend.