Pompom en Loeloe

Juffrouw Martha

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2021-2022!

18 jun 2021 - Voetbal EK
Preview foto Iedere groep op onze school heeft een voetballand toebedeeld gekregen. Voor dat land juichen wij dan ook als groep. Mocht ons land de EK finale winnen dan krijgen de kinderen uit onze groep een prijsje.

Stiekem zijn we natuurlijk ook voor Nederland.

20 mei 2021 - Vlinders
Preview foto Deze weken na de Hemelvaart hebben we van de Vlinderstichting eitjes,rupsen en poppen van koolwitjes.

De cocon van een koolwitje komt na 24 dagen ongeveer uit. Gisteren en vandaag hebben we al twee coconnen uitgebroed. Wat een leuke verrassing. We laten de Koolwitjes vrij in de tuin van de Broeders die grenst aan onze speelplaats.

14 apr 2021 - Kunst
Preview foto We leren deze periode erg veel over kunst. We maken een standbeeldje, er worden timmerwerkjes gemaakt en er wordt geplakt met houtlijm. Kinderen hebben ook al schilderijlijsten gemaakt en mondriaanschilderijen geschilderd. Prachtig hoor. Het lokaal lijkt steeds meer op een museum.

06 apr 2021 - Pasen 2021
Preview foto We vierden Pasen in onze eigen klas. We keken naar de paasmusicalfilm. De groepen 6 hadden die al eerder opgenomen. Het paasontbijt in de klas was ook erg gezellig. In de middag was het heerlijk weer en speelden de kinderen fijn in de zandbak.

11 mrt 2021 - Lente
Preview foto We zijn aan het werk over de Lente.

We deden een experiment met aande, zand en stenen. De kinderen hebben ook allemaal een zaadje geplant en we zijn benieuwd wat eruit zal groeien.

18 feb 2021 - sneeuw
Preview foto Dat was echt leuk hoor, die sneeuw vorige week.

We hebben ervan genoten.