Pompom en Loeloe

Juffrouw Martha

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2019-2020!

29 nov 2019 - Sinterklaastijd 2019
Preview foto Het is echt een spannende tijd voor kleine kinderen. We hebben het al gehad over het geheim van Paardenpiet. We hebben al geoefend om een cadeautje met èen hand op te pakken en niet met twee handen. We telden pepernoten en zetten onze schoen. Er zijn ook al pieten op school geweest en bovendien gingen we naar JTS Rabarber lopen voor de Sinterklaasvoorstelling!

29 nov 2019 - Leuk spelen
Preview foto We zijn al aardig wat weken leuk en gezellig aan het leren en spelen. er zijn nog een paar nieuwe kinderen bijgekomen en we krijgen nieuwe vrienden en vriendinnen.

13 sep 2019 - Welkom in 1A
Preview foto Hallo allemaal,

Wees welkom in groep 1A. We begonnen twee weken geleden met 10 nieuwe kinderen. De kinderen hebben echt heel veel geleerd in de eerste twee weken. We zongen liedjes, we speelden, we leerden kring- en schoolregels. We hebben Meester Thomas van de gym en onze stagiaire juf Femke leren kennen. De meeste kinderen bleven ook gelijk over, dus korstjes eten.........

Groep 1A krijgt een compliment van Pompom, Loeloe en juf Martha

Top gedaan, goedzo vriend, je hebt een compliment verdiend.