Pompom en Loeloe

Juffrouw Martha

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2020-2021!

31 aug 2020 - Welkom in 1A 2020-2021
Preview foto Hallo Allemaal,

Morgen mogen de kinderen weer allemaal naar school. Het wordt vast een leuke, spannende dag. We gaan kennismaken met elkaar,, met Pompom, Loeloe en met Rik. We gaan spelen en knutselen.

Vandaag hebben veel kinderen al met juf gesproken tijdens het kennismakingsgesprek. Dat was online vanwege het afstand houden. Toch waren het leuke en informatieve gesprekken.

14 feb 2020 - Een fit lichaam
Preview foto De afgelopen weken hebben we geleerd over fit zijn en blijven. We maakten vitaminedrankjes met het schoolfruit en leerden veel verschillende dingen over ons lichaam. Iedere ochtend na het tandenpoetsen deden we ochtendgymnastiek en bekeken elkaars glimlach.

29 nov 2019 - Leuk spelen
Preview foto We zijn al aardig wat weken leuk en gezellig aan het leren en spelen. er zijn nog een paar nieuwe kinderen bijgekomen en we krijgen nieuwe vrienden en vriendinnen.