Pompom en Loeloe

Juffrouw Martha

Hartelijk welkom in het nieuwe schooljaar 2021-2022!

07 jan 2022 - 2022
Preview foto

Bij deze foto van de rommelpieten een gelukkig 2022 gewenst

Wat fijn dat we weer gaan beginnen. We zullen weer gaan oefenen met cooperatieve vaardigheden. We gaan beginnen met werken in een team van 4 kinderen. Dat doen we eerst door memory te spelen.

We gaan ook oefenen met samenwerken, complimenten geven en elkaar helpen.

We heten onze nieuwe klasgenootjes van harte welkom.

27 aug 2021 - 2021-2022 welkom in 1A
Preview foto Na een welverdiende vakantie zijn Pompom, LoeLoe, Hondje en Rik klaar voor het nieuwe schooljaar.

Ze hebben meegeholpen met het lokaal schoon te maken. Ze hielpen mee met de inrichting en nu rusten ze nog even uit op de trap. Er zijn volgende week vast wel een paar kinderen die mooie kleertjes voor ze willen uitzoeken. Daar hebben pompom em Loeloe nog geen tijd voor gehad.

Wat zouden ze verstoppen achter dat hangslot?