09 juli 2019

schoolgeld 2019-2020

Beste ouders / verzorgers,

Vanaf het nieuwe schooljaar zal de werkwijze voor de facturatie van ouderbijdragen veranderen. De school gaat namelijk gebruik maken van de service van WIS Collect, een bedrijf dat software levert waardoor het facturatieproces zowel voor u als ouder / verzorger als voor de school makkelijker wordt.

Kijk ook op https://www.wis.nl/

schoolgeld 2019-2020

Wat gaat er veranderen?

Vanaf volgend schooljaar ontvangt u facturen per e-mail, op het bij ons bekende e-mailadres. In ieder e-mailbericht over een factuur staat een link naar uw persoonlijke omgeving binnen WIS Collect. In deze omgeving ziet u de facturen staan die betrekking hebben op uw kind. Deze facturen kunt u binnen WIS Collect direct via iDEAL voldoen.

Wanneer start de nieuwe werkwijze?

De nieuwe werkwijze start in het nieuwe schooljaar, dus vanaf september 2019. Na de zomervakantie zullen we u verder informeren.

In het instructiefilmpje kunt u alvast inzien wat de concrete werkwijze zal zijn: www.wis.nl/ouders

Met vriendelijke groet,